Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
500 идеи за подарък преживяване в Gift Come True

Снимка: giftcometrue.com

Даването на подаръци е добро за душата, получаването им също не е зле. Но нищо не казва, че един подарък трябва строго определено да бъде материален: подарявайте по-малко вещи и повече преживявания.

Ако трябва да сме честни със себе си, то ние най-вероятно имаме всичко, от което се нуждаем по отношение на материални неща. Много от нас живеят в домове, които са претрупани с вещи, които не използваме, не сме искали на първо място или от които бихме се отървали при първа възможност.

Въпреки че няма абсолютно нищо лошо да глезите семейството, съпруга или най - добрия си приятел с материални вещи с повод или без повод, то най - сантименталният подарък, който можете да дадете на някого, е времето, прекарано заедно и спомените, които ще останат завинаги.

В giftcometrue.com сме събрали 500 невероятни преживявания от цялата страна, които да поднесат уникални и запомнящи се емоции на вашите близки. Сезонът на подаръците никога не е бил толкова вълнуващ и обогатяващ.

Какво прави преживяванията различни

“Приключение” е свободна за интерпретации дума, която означава различни неща за различните хора. Готварски курс, приключение в планината, почивка на море, спа ден, курс по грънчарство, а защо не урок по свирене на гайда?

Свързаните с емоция преживявания обикновено се забиват в съзнанието ни. Помним ярко местата, хората, забавленията. Склонни сме да си припомняме тези емоции за години напред. Всеки път, когато го правим, това щастие, което сме изпитали по време на изживяването се завръща със същата сила.

Ето още няколко причини да подарите преживяване:

  Цялата цел на един подарък е да бъде от полза. И хората в днешно време предпочитат да изпитат емоцията от едно невероятно преживяване пред материални подаръци;

  Един ден с преживяване често е социален повод - шанс за свързване. Възможност за започване, развитие или укрепване на отношенията със съпрузи, партньори, семейство, деца, приятели или колеги. И кой не обича тази идея?

  Куп цветя ще издържат, добре, колко дълго - седмица? Шоколадови бонбони - може да са само за една нощ. Дори часовникът има срок на годност. Спомените обаче остават вечни. Вълнението да очакваш с нетърпение преживяването от Gift Come True, действителното нещо, което се случва, спомените и анекдотите след това? Това определено трае дълго.

  Ако решите да подарите преживяване, вие отваряте вълнуващ нов свят от неща, които хората могат да изпробват - неща, които може би никога не са имали увереността да опитат без малко тласък.

  Ваучерите за подарък от Gift Come True позволяват на човека да има контрол върху това кога да се случи специалното събитие. Кой не би искал да разполага сам със свободното си време?

Как да изберем подходящия ваучер за преживяване

  1. Познавате и обичате човека.
  2. Бихте искали да му подарите спомен за цял живот.
  3. Влизате на giftcometrue.com.
  4. Избирате това, което резонира със съществото му.
  5. Готови сте да станете герой за този човек.
  6. Връщате се на сайта ни, за да изберете нещо и за себе си, защото сте преживели тази трудна година и заслужавате този курс/почивка/бънджи/спа ден.

Можете да подарите приключение буквално за всеки повод. Кутия от Gift Come True изглежда примамливо под елхата, тя прави подаръка за Свети Валентин още по-романтичен. Рожден ден на тийнейджър? Годишнина от сватба?

Каквато и да е причината за празника, можете да очаквате вашият да бъде най-обсъжданият подарък от всички, така че може би не споменавайте, че ви е отнело само няколко минути, за да го изберете! 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна