Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кои бяха най-слушаните подкасти на БНР през март

Автор:

Българското национално радио продължава успешно да развива и обогатява своето аудио съдържание. Вижте кои бяха най-слушаните подкасти за месец март. 

Днес повече от всякога сме заобиколени от всякаква информация. Как се разпознават фалшивите новини и фалшивите профили в социалните мрежи? За какво трябва да внимавате в информационния поток? Ще научите от този епизод на "DGtech podcast":

Чуйте още един епизод от подкаста за дигитален маркетинг и реклама, за да разберете какво е NFT, как се определя неговата стойност, как се купува и продава:

Гост в последния епизод на здравния подкаст "COVID ваксините" е проф. Тодор Кантарджиев. Той дава отговори на въпросите какво лято ни очаква и какви ще са правилните ходове за опазването на общественото здраве в бъдеще:

Слушайте и епизода на "Начален удар", в който гостува капитанът на националния отбор за Купа "Дейвис" Валентин Димов. Той дебютира на поста с победа над Парагвай с 3-1


Войната в Украйна не остави никого безразличен и много сериозна засегна икономиката. Темата със санкциите срещу Русия е във фокуса на един от епизодите на финансовия подкаст "На всяка цена":

Войната е във фокуса и на последните епизоди на "Неразказани истории". В един от тях виждаме конфликта през очите на Анастасия Продански, която помага на избягалите от войната жени и деца:

А каква е историята на първата дама на Украйна Олена Зеленска – припомнете си от подкаста "Тя на трета степен":


Епизод на подкаста "Великите европейци" отново се нареди сред най-слушаните. Запознайте се с историята на Паламед - човекът, за когото не е сигурно, че съществува, но с когото древните гърци свързват велики постижения:

През март се навършиха 132 години от рождението на Чудомир. Подкастът "Големите" разказва за живота на човека, който държи ключовете на народния хумор:

Онлайн срещите се оказаха неизбежна необходимост по време на пандемията. Какво трябва да знаете за тези срещи – чуйте съветите от този епизод на "257 podcast":


Всички подкасти на БНР ще намерите:


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна