Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спартак (Вн) взе голмайстора на Миньор

Божидар Васев ще играе в Спартак (Вн)
Снимка: архив

Голмайсторът на Миньор Перник през миналия сезон Божидар Васев ще продължи кариерата си в Спартак Варна, съобщиха в официалния сайт на „чуковете“. Ръководствата на двата клуба са постигнали споразумение по трансфера, като "жълто-черните" проявяват разбиране към желанието на играча да подсили тима, който през следващата кампания ще е част от елита на България.

“Благодарим на Божидар за себераздаването и професионализма, които прояви с екипа на Миньор. Пожелаваме му здраве и бъдещи успехи”, заяви изпълнителният директор на жълто-черните Велизар Димитров.

“Прекарах страхотни 18 месеца в Перник. Бях част от един прекрасен колектив. Искам да благодаря за помощта и разбирането, което получих от всички. Поклон пред ръководителите, треньорите, моите съотборници и всички хора, които работят за клуба. Желая успех на Миньор и вярвам, че клубът ще изпълни поставените цели. Благодаря на феновете за подкрепата. Пожелавам им много победи и щастливи моменти с любимия отбор! Те и Миньор Перник ще останат завинаги в сърцето ми. Благодаря и до нови срещи!”, заяви Васев, който в понеделник ще започне подготовка с тима от Варна.


По публикацията работи: Георги Димитров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна