Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ФК Пирин остана без треньор

Красимир Петров (вдясно) записа една победа с Пирин.
Снимка: БГНЕС

ФК Пирин (Благоевград) съобщава на официалната си страница, че е постигнато споразумение за разтрогване на договора със старши треньора Красимир Петров. Двете страни се разделят по взаимно съгласие - новина, която излезе във фенските форуми на "орлетата" още вчера. Помощник треньорът Манол Занев и кондиционният треньор Светлин Спасов, които бяха част от екипа на Петров, също напускат своите постове.

Ръководството изразява специални благодарности на Красимир Петров и неговия екип за положените усилия, както и за това, че се съгласи да поеме представителния отбор в деликатен период – дни преди началото на шампионата в Първа лига.

В предстоящия двубой от 15-ия кръг на първенството срещу Септември (София) отборът ще бъде воден от Васил Петров и спортния директор Светослав Дяков. Помощник треньорите Пламен Николов и Калоян Генов, треньорът на вратарите Мирослав Митев и кондиционният треньор Борислав Ганчев запазват своите позиции в спортно-техническия щаб.

Пирин (Благоевград) има само една победа от началото на първенството в Първа лига, нареждайки се на предпоследното 15-о място в класирането.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна