Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стойчо Младенов: Няма вариант да стана треньор на ЦСКА 1948

Стойчо Младенов при идването му в ЦСКА 1948.
Снимка: БГНЕС

Няма вариант да стана старши треньор на ЦСКА 1948. Това заяви оперативният директор на „армейците“ Стойчо Младенов след жребия за 1/4-финалите в турнира за Купата на България. „Червените“ ще гостуват на Арда в Кърджали, като Младенов изрази мнение, че жребият за тима е добър.


„Добър е жребият. Няма слаб отбор сред тимовете, които продължаваме. Одобряваме жребия като нещо нормално. Нормално е така да разсъждаваме, но това е жребий, каквото се падне, това ще бъде. Хубавото е, че по-силните отбори остават за следващия етап, надявам се“, започна той.

„Никой не го очакваше това. Никой никого не е изгонил. Това е решение на старши треньора и хората, които си тръгнаха с него. Ние сме изключително доволни от работата на Любослав Пенев и екипа като резултати. Надяваме се, че следващият треньор, който бъде назначен, ще има същия успех, а защо не и по-добър“, каза Младенов по отношение раздялата на клуба с Любослав Пенев.

„Аз в живота си винаги съм бил коректен с всички, които съм общувал. Казвал съм истината в очите на всеки един. На никой не съм подлял вода, напротив, винаги съм се стремял да бъда полезен на всеки един, който има нужда от мен или от моите съвети. В това отношение съм перфектен. Поне аз така мисля. Нямам врагове. На никой не съм навредил. Още в първия ден в ЦСКА 1948 обявих своето решение. Тогава започнаха спекулации и виждате, че те нямаха покритие. Няма вариант да стана старши треньор на ЦСКА 1948. Аз съм човек на 65 години и знам какво правя и изобщо в живота си винаги съм обмислял всяка крачка, която правя“, категоричен бе оперативният директор на ЦСКА 1948.

„Забравете за Стойчо Младенов като старши треньор на който и да било клуб. Клубът ще излезе с ясна и точна информация, когато се избере новият старши треньор и екипът му. Аз лично никъде не съм се разминавал с Любослав Пенев. Не сме имали допирни точки. Има неща, които клубът има като стратегия а развитие. Имаме кандидатури, но е въпрос на разговори. Когато се избира един треньор, не е само зо визитката, но да се срещнем с него, да поговорим за визията, за стратегията му за развитие на футболния клуб. Това са неща, които са напълно нормални и професионални. Имайте малко търпение, на нас ни е необходимо време. Всичко това, което се случи, ни изненада.

Който и да стане, аз винаги съм готов, стига някой да ме попита, да дам това, което мисля като отговор. Затова съм и тук. Аз няма да се предлагам, за каквото и да било. Няма да се меся в работата на който и да било треньор. Нито съм се месил в работата на Любослав Пенев, нито ще се меся на когото и да било следващ треньор. Изпитвал съм го на гърба си, така че никога не бих го направил“, завърши Младенов.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна