Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бояна Андреева се завърна в Марица

Бояна Андреева отново ще играе в Марица
Снимка: volleymaritza.bg

Женският волейболен шампион Марица (Пловдив) привлече Бояна Андреева, съобщиха от клуба. Опитната волейболистка ще помогне в мачовете на "жълто-сините" в Шампионска лига и в битката за 9-а поредна титла на България.

Андреева за втори път ще играе за Марица, след като прекара три години в тима в периода 2010 - 2013 година и беше част от състава, спечелил първия трофей в историята на клуба – Купата на България през 2012-а година.

За последно опитната волейболистка игра през миналия сезон за отбора на ДКС Варна.

Андреева може да дебютира за Марица още в петък (27 януари) в двубой срещу Марица 2022 (Пловдив). Мачът, който се явява и първи за втория полусезон в Националната волейболна лига при жените, ще се играе утре от 18:30 часа в спортната зала на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски".

Билетите за последното домакинство на Марица (Пловдив) за този сезон в груповата фаза на Шампионска лига за този сезон вече са в продажба. Шампионките на България посрещат полският Група Азоти Хемик (Полице) на 1 февруари (сряда), от 18:30 часа в зала "Колодрума". Билетите са на цена от 10 лева.

Входът за ученици, пенсионери и студенти е безплатен. Студентите трябва да представят студентска книжка на влизане в залата.


По публикацията работи: Георги Димитров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!