Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тодор Янчев се цели в участие в евротурнирите

Тодор Янчев
Снимка: ПФК ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 няма да разчита на контузения Карлос Охене в предстоящия домакински двубой срещу Хебър от Първа лига, заяви старши треньорът на "червените" Тодор Янчев. Специалистът говори за медиите ден преди двубоя на столичани у дома срещу Хебър, като изрази надежда, че воденият от него отбор няма да подцени гостите от Пазарджик.

"Неприятното е, че теренът е скован (от студ) и това не предполага към нормалното провеждане на тренировките, но условията са абсолютно еднакви за всички. Не се оплакваме, а си следваме нашия план за работа. Момчетата показват старание в процеса на подготовка. Има още грешки да се изчистят. Карлос Охене има лека контузия, но това беше подготвителен период. Победите в контролите дават увереност по време на сезона. Винаги се целим по-високо. Имаме необходимите футболисти и организация, за да се класираме за евротурнирите", заяви Янчев на пресконференция.

Той е сигурен, че ЦСКА 1948 ще подходи сериозно към предстоящия двубой срещу Хебър.

"Ще подходим максимално концентрирано, защото няма аутсайдери. Искахме да запазим ядрото на състава и това се случи. Прибавихме и трима нови, за да засилим конкуренцията. Отборът е окомплектован. По-добре е да имам на разположение два равностойни състава", каза още Тодор Янчев.

"Червените" се намират на трето място в класирането в Първа лига.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна