Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В 257 podcast:

5-те ключа към успеха според Дойчин Кършовски

Дойчин Кършовски  - уелнес перформънс коуч, автор, предприемач и ментор е ководещ на Катя Василева в новия епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast . Неговата над 40 годишна кариера в България и САЩ следва дълбокия му интерес в оптимизиране на здраве, перформънс и дълголетие. През последните 20 години Дойчин и екипът му предлагат конкретни, приложими съвети за холистична грижа и интеграция на фундаментите на нашето здраве (дишане, сън, движения, хранене, осъзнатост) и постигане на хармония и благоденствие. За всеки от нас, независимо в коя професионална сфера се развива, е важно да бъде в добра физическа, емоционална и интелектуална форма, да взема оптимални решения, да демонстрира най-доброто от възможностите си в комплексни ситуации.

В няколко епизода Дойчин Кършовски и Катя Василева ще обърнат внимание на всеки от петте ключа към успеха, според Дойчин. 

Първият е посветен на дишането в различни ситуации. Така например, ако дишаме през носа бавно, дълго и леко – това ще ни държи спокойни. Плиткото, бързо и повърхностно дишане през устата е израз на напрежение. То обаче също има своето подходящо приложение в моменти, в които това е необходимо – например, ако е важно бързо да влезем в по-динамичен ритъм.

Добрата новина е, че всеки може да контролира дишането си. Как - слушайте в 257 podcast.


Всички епизоди на 257 podcast  можете да откриете:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени