Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

257 podcast: Павел Памукчиев и коктейлите на лидерството

Павел Памукчиев –  създател на първия в България каравана коктейл бар e ководещ на Катя Василева в новия епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022257 podcast . 

През 2018 г. Павел класира България в Топ 20 на най-добрите бармани в целия свят на най-големия бармански конкурс World Class 2018. Идеята за "пътуващи коктейли" се ражда в главата му, докато си лежи на плажа и търси без резултат нещо разхлаждащо за пиене. А първото събитие, на което се озовава със своята коктейлна каравана, е фестивал за електронна музика в Родопите. И така започва неговият път от традицията и приказната природа, с която свързваме този край на България, с новаторството в лицето на неговото ново предизвикателство, което вече 7 години е не само хоби, а и работа.

„Необходими са много дисциплина, отдаденост, постоянство и търпение“, казва Павел за съставките на своя личен професионален коктейл.


И още:

✔️ какви са съставките на куража, страха, срама, уязвимостта, доверието, решителността – все качества, характерни за съвременните лидери

✔️ може ли да се познае човекът по коктейлите, които харесва

✔️ и какъв коктейл забърка Павел Памукчиев на Катя Василева

🎧▶️ можете да чуете ето тук:


Всички епизоди на 257 podcast  можете да откриете:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!