Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Еврика! Успешни българи: Христо Пеев

Какво значи да си работник на знанието

На този въпрос може да отговори човек като Христо Пеев, софтуерен инженер и активен посланик на идеята за гъвкава дистанционна работа, чрез която се осигурява баланс между кариерата и личния живот на хората. Христо Пеев вярва, че успехът на компанията зависи от идеите, таланта, енергията и благополучието на всеки, който работи за нея.

Преди време специализирано жури присъди наградата "Еврика" за най-добър млад мениджър за 2022 година на Христо Пеев за: глобална визия и подход в развитието на бизнеса и значими бизнес резултати, иновативен управленски подход в търсенето, експериментирането и прилагането на работещи управленски идеи и практики, изявено бизнес лидерство.

Какво значи самочувствие

Христо Пеев: Установих, че моят личен капацитет и багаж не отстъпва на тези големи предприемачи и успешни хора от света на технологиите, с които се срещам. И установих, че някои от уменията, които аз имам като любопитство, умение да съм толерантен към чуждото мнение, да съм толерантен към идеи, които на някои хора да се струват екстравагантни и невъзможни. Това ми даде самочувствието да повярвам, че не само аз, но като цяло и хората в България, можем да се съревноваваме със света и да не му отстъпваме.

Цялото интервю можете да чуете в следващия звуков файл.

Снимка: evrika.org
По публикацията работи: Росица Михова

Горещи теми

Войната в Украйна