Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тодор Янчев: Респект към Левски, но ще търсим нашето в мача

Тодор Янчев
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев изрази уважение към предстоящи съперник Левски, но увери, че отборът му е подготвен и ще преследва трите точки. Двубоят между ЦСКА 1948 и Левски от първи плейофен кръг в Първа лига е на 14 май от 20:00 часа на стадион „Витоша“ в Бистрица.

"Първият ни съперник в плейофите Левски е достатъчно класен отбор, но ние сме готови. След класирането за финала, видях товар да падне от плещите - както на играчите, така и от моите, защото знаем колко важно беше това класиране за финала за Купата на България. Вярвам, че ще се представим добре. От първия ден, откакто съм на работа, казвам, че ще играем финал. 

Левски си е Левски, каквито и проблеми да имат, в каквото и състояние да се намират, винаги имат своята история, своите моменти на слава, имат голяма маса фенска зад тях - публиката винаги ги окриля, но важното е ние как ще се представим. Респект към Левски, но сие си търсим нашето в този мач. Във футбола няма вчера, важен е само предстоящият мач", коментира Тодор Янчев на брифинг преди мача.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна