Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цацаров: Кирил Петков се коалира с Борисов, но важното е, че промяната продължава

Сотир Цацаров
Снимка: БГНЕС

“Оставката ми като председател на КПКОНПИ е резултат на лично решение, свързано с личния ми живот. Приносът на г-н Петков за тази оставка е нулев. Допускът ми до класифицирана информация, за чието отнемане той съобщи в национален ефир преди дори да ми бъде връчен, бе възстановен от ДКСИ (Държавна комисия по сигурността на информацията) след извършена проверка".

Това заявява бившият главен прокурор и председател КПКОНПИ Сотир Цацаров, цитиран от “24 часа”, в коментар на позицията на лидера на “Продължаваме Промяната” Кирил Петков. В нея той написа следното: “Сотир Цацаров вече не е председател на КПКОНПИ. Иван Гешев вече не е главен прокурор. Единият ме съди лично, другият ми иска имунитета след 2 години затворено производство. Важното е, че промяната продължава.”

“А иначе...Кирил Петков вече не е министър- председател. Кирил Петков се коалира с Бойко Борисов. Кирил Петков обсъжда промени в Конституцията с Делян Пеевски. Важното е, че Промяната, която Кирил Петков обеща на целия ни народ, продължава”, казва още Сотир Цацаров.
По публикацията работи: Георги Даскалов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна