Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257 podcast:

Израсналата без родители Ралица Коларова мотивира и помага на други като нея

Ралица Коларова, която може да бъде пример за всеки, във всяка възраст, по всяко време за всичко невъзможно, което може да бъде постигнато е ководещ на на Катя Василева в новия епизод на 257 podcast.

Живее с майка си и дядо си до 9 клас, когато остава само с дядо си и той й става попечител. Тази година завърши с почти пълно отличие НПМГ "Акад. Любомир Чакалов", а вече е и студентка по регионално развитие и политика. Силата, енергията, куража, които има, решава да инвестира, като помага на други деца като нея. Вече е  факт платформата ѝ sampostigam.org, събираща на едно място информацията, необходима за всеки в нейното положение да получи възможности и подкрепа за развитие, за да сбъдва мечтите си. За нея Ралица избира мотото "Информирани за успех“. Създава я с наградата, която получава в конкурса "Млад благотворител".

🎧▶️Откъде идват силата и мотивацията на Ралица да бъде човекът, който е, слушайте в новия епизод на отличената с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 аудио поредица.

Ако имате въпроси, свързани с личностното и кариерното развитие, не се колебайте и пишете на 257@bnr.bg да потърсим отговорите заедно. Ако пък имате интригуваща история за проявен кураж, преживявания, предизвикателства и решения, които ви движат напред, заповядайте и бъдете следващият ководещ на Катя Василева. Пишете и заповядайте!

Всички епизоди на 257 podcast  можете да откриете:

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна