Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

В новия епизод на 257 podcast:

Над милион и двеста хиляди са потребителите на LinkedIn в България

От букстаграмърството до това да бъдеш най-младият партньор в първата в България агенция за LinkedIn маркетинг. Теди Рафаилова успешно чертае стъпките пред бизнеса за ефективно присъствие в социалните мрежи и своите до Forbes Women at the Top и още нагоре. Тя е ководещ на Катя Василева в новия епизод на  отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast .

"Аз възприемам LInkedIn като една голяма конференция, която се случва постоянно и е навсякъде, казва Теди Рафаилова. В нашия годишен доклад през месец май отчетохме милион и 200 хиляди потребители само в България. Сега са още повече. По-голямата част от тези потребители са на вързаст между 25 и 32 години. Тоест ние имаме най-интересният форум с млади хора, които искат да се развиват професионално", отбелязва още Теди.  

✅ От какво зависи успехът в LinkedIn?

✅ Има ли точна формула в използването на професионалната платформа?

🎧▶️Отговорите са в новия епизод на 257 podcast 

Ако имате въпроси, свързани с личностното и кариерното развитие, не се колебайте и пишете на 257@bnr.bg да потърсим отговорите заедно. Ако пък имате интригуваща история за проявен кураж, преживявания, предизвикателства и решения, които ви движат напред, заповядайте и бъдете следващият ководещ на Катя Василева. Пишете и заповядайте!

Всички епизоди на 257 podcast  можете да откриете:БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.