Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Звездите на всяка визия - дамските чанти: Практични съвети, за да изпъкнете сред останалите

| обновено на 28.09.23 в 18:52

Дамското облекло е визитната картичка, която жената представя на света, вървейки по улицата. Тази визия обаче не опира единствено до дрехите, които тя носи. Аксесоарите от Fashion Days като чанти, бижута, шалове, ръкавици, шапки и слънчеви очила също са от изключителна важност. Но определено “звездите” на всяка визия са дамските чанти. Те разполагат с изключителна сила, когато стане въпрос за подчертаване на тоалета и изкарването му от анонимност.

Въпреки това, за да се впишат лесно в днешния дрескод, жените трябва да имат предвид няколко тайни, свързани със стила:

1. Дамски чанти в ярки цветове

Тъй като една стилна жена има нужда и от малко цвят в гардероба си, най-добрият начин да го направите, без да привличате излишно внимание, е да се сдобиете с дамска чанта в смел нюанс, като например - червено или синьо. Тук модните експерти препоръчват да се комбинира с бледи или нюд цветове, в зависимост от това колко добре се допълват тоновете. Това ще осигури естетически и визуален баланс на тоалета.

2. Дамски чанти в множество цветове

Ако целите да вдъхнете живот на своите тоалети, дамската чанта в повече от два цвята е идеален избор за това. Основният риск при този избор обаче е претоварването на цялостната визия. Поради това, ако се стремите към перфектно координирана визия, носете този тип чанта с облекло, съответстващо на цветовите тонове на аксесоара. Така несъмнено ще успеете да завършите целия тоалет.

3. Дамски чанти в класически тонове

Без значение дали говорим за бяло, черно или друг класически нюанс, съчетанието на тези аксесоари е невероятно лесно. Заради това дайте ход на въображението си при избора на дрехи. Тъй като студеният сезон наближава, можете да изберете от колекциите зимни якета от големите модни магазини, допълвайки класическата дамска чанта в бяло, сиво или черно.

4. Дамски чанти в метални цветове

Злато, бронз или сребро обикновено представляват тонове, които символизират елегантността. Поради това ако разполагате с чанта в метални цветове, важно е да я допълните или с обувки, или с фин модел в облеклото.

Независимо от стила на избраната чанта, важно е тя да отразява ежедневието ви, карайки ви да се чувствате елегантно, но и едновременно да ви е удобно. Помислете предварително какво искате да закупите, като помислите и за дрехите, които вече имате, за да знаете коя чанта да вземете. Стремете се към модел, който можете да комбинирате с различни тоалети, което ще ви позволи да ѝ се наслаждавате възможно най-често.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна