Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В 257 podcast: Как реално да подобрим бизнес средата?

Живеем в ерата на обученията, в която всеки иска да е лидер, но не всеки може и има качества. Откъде трябва да започнем и на какво можем реално да се научим? За това говорят в новият епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast Катя Василева и нейният ководещ - Илиян Бойчев  - предприемач, обучител и водещ експерт в областта на развитието на хора и екипи.

Дълги години той е част от корпоративния свят. Занимава се с търговия и обучение на кадри. През 2017 г. решава да вземе нещата в свои ръце и се фокусира върху трейнингите, с които става част от промяната на бизнес средата. Има зад гърба си над 600 обучения на над 9000 служители от висшия мениджмънт, корпоративните отдели и административните екипи. Автор на книгата “Финансовите уроци на Марти“.

✅ Къде е мястото на финансовата грамотност по пътя към личностното израстване и развитие?

✅ Какво означава да си богат?

✅ Какво куца и как може да се подобри по отношение на развитието на бизнес средата и въобще цялостното развитие на обществото ни?

🎧▶️  И още - слушайте в 257 podcast.

Ако имате въпроси, свързани с личностното и кариерното развитие, не се колебайте и пишете на 257@bnr.bg да потърсим отговорите заедно. Ако пък имате интригуваща история за проявен кураж, преживявания, предизвикателства и решения, които ви движат напред, заповядайте и бъдете следващият ководещ на Катя Василева. Пишете и заповядайте!

Всички епизоди на 257 podcast  можете да откриете:


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна