Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гледайте Сезон 3 на видео подкастите на БНР

Тази вечер в 20:30 ч. в YouTube канала "БНР Подкасти" започва третия сезон на видеопоредиците на националното радио. Днес можете да гледате завръшането на "Туристът" – епизод, в който Димитър Ганев ще ни разходи из Пловдив и ще ни покаже места, на които може би не сме били.

Утре, петък, с новия си се сезон излиза плейлистата на "Тестът на Флора". Новите събеседници на Флора Стратиева ще попълват чисто нов политически компас, разработен специално за поредицата. Подкастът ще предложи и други нови неща. Пръв тестът ще попълни общинският съветник от ВМРО в София Карлос Контрера.

В събота, 20 януари, можете да гледате видео подкаста "Гласовете на радиото"“. В първата серия от новия сезон авторът на поредицата Златко Желев ни среща с маестра Венеция Караманова – диригент на Детския радиохор на БНР. Тя ще разкаже за 60-гоидишната история на хора и ще представи ученика в 9 клас Борис Стойнов, вокалист на първия видеоклип на БНР – "Притури се планината".

Следващата неделя, 28 януари, се завръща "Патрулът". Диана Костова ще ни покаже един ден от работата на пожарникарите в София.

Само за няколко месеца видео подкастите на БНР достигнаха близо 2 милиона гледания, като 70% от аудиторията на поредиците е на възраст 18-34 години.

Гледайте ги в YouTube канала "БНР Подкасти". Всяка поредица е с премиерен час 20:30.


По публикацията работи: Eкип на БНР

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна