Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

партньорска публикация
София става център на електронната търговия с участници от над 15 страни на Balkan eCommerce Summit 2024 на 4-ти и 5-ти април

  • Balkan eCommerce Summit 2024 е международно събитие за електронна търговия и дигитален маркетинг с голямо експо и двудневна конферентна програма;
  • 20 лектори от цял свят ще говорят за стандартите, по които да се прави успешен трансграничен екомерс бизнес;
  • над 2000 гости от повече от 15 държави ще се срещнат на живо на 04-ти и 05-ти април в Арена София;
  • експо щандовете ще бъдат направени от рециклируеми материали с цел по-малко отпадък и по-ефективно използване на ресурси в мащабна експо зона.

Balkan eCommerce Summit 2024 е вдъхновяващ форум, който ще се проведе в продължение на два дни на 4-ти и 5-ти април 2024 г. в Арена София, България. Никола Илчев, организаторът на събитието и една от най-влиятелните фигури в електронната търговия на  Балканите, обещава впечатляващо събитие, което ще предложи нови перспективи за сектора на електронната търговия в Балканския регион.

"Очакваме над 2000 гости, 150 изложители в експо зоната и 20 лектори от цял ​​свят", споделя Илчев. "Целта на събитието е да създаде платформа за ускорено развитие и да насърчи партньорства между електронните търговци и доставчици на услуги за онлайн бизнес в Балканския регион, като осигури повече възможности за тяхното развитие."

По време на събитието всеки гост ще може да се срещне с представители на желаните от него дестинации за разширяване на онлайн бизнеса му, да разбере стандартите, по които се прави успешна електронна търговия на Балканите и по света, защото лекторите са международни и пристигат от различни точки на света.

Всеки закупил билет ще получи пълен достъп до двудневната програма на събитието, храната и напитките, както и ексклузивно парти след първия ден. "Това е уникална възможност за всички участници да се свържат и да споделят опит с представители от всички балкански страни, без да е необходимо да пътуват до всяка отделна страна", допълва Илчев.

Организаторът на  Balkan eCommerce Summit 2024 сподели информация за експо зоната, която не просто ще предостави лична комуникация с представители на международни бизнеси и доставчици на услуги, но и ще се погрижи да даде пример за нова тенденция при организирането на събития - 72% от щандовете се предвижда да бъдат изработени от рециклиран хартиен материал, от който е произведено велпапе. Същото важи и за масите към тях. Останалите ще са за повторна употреба. Щандовете пристигат изцяло брандирани и готови за ползване от всички партньори на събитието, които са ги заяви, а след края му организаторът eCommerce Academy ще предаде целия материал от велпапе на рециклираща компания.

Важно е да се спомене, че всеки с билет за Balkan eCommerce Summit 2024 получава достъп до специалното мобилно приложение, което ви дава удобството да следите регистрираните гости, спонсори, лектори, програмата и всичко важно в реално време. Този иновативен инструмент ще ви позволи да планирате срещи с желани участници, като ви помага да организирате времето си и да се свържете с важни за вас и вашия бизнес хора. Приложението ще бъде активно две седмици преди събитието и ще остане активно и след това.

Ако планирате да разширите бизнеса си на Балканите или извън тях, вашето място е на Balkan eCommerce Summit 2024 в София, България.

Лектори, програма, партньори и полезни материали за сваляне, можете да видите на:

https://balkanecommerce.com/

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна