Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Владимир Михайлов: "Защото обичам лошото време" - филм, в който пътешествието си е твое!

2
Владимир Михайлов
Снимка: Пламена Бачийска

"Имахме пълна зала на световната премиера на филма "Защото обичам лошото време" в рамките на София филм фест, като зад всичко това стои добре свършена работа от продуцентите и от разпространителите, но всичко зависи и от реакциите на публиката, която е дошла да те гледа, разказа в "Нощен Хоризонт" Владимир Михайлов, музикант и актьор. 

На голям екран филмът ще може да се гледа от 5 април 2024 г. 

"Филмът е дишащ и сравнително бавен, историята зависи от това зрителят малко да забрави за ритъма, от който идва, малко да се потопи...

Това, на което се надяваме най-много е един такъв филм да те "отключи", да ти помогне да си зададеш въпросите, които на теб ти тежат, които са останали някъде назад, които са останали заключени...С това се занимава лентата - отключва те през комедията и след това те води, но пътешествието си е само твое, сподели още Михайлов. 

Предстоят прожекции в цялата страна след 5 април. 

Съвсем скоро Владимир Михайлов и група „Сленг” ще представят новото видео на песента „Лъжи и истини”, която е провокирана от разделението между хората в социалните мрежи, където е много лесно от безопасната си позиция да изразяваш крайни мнения, да хейтиш и омаловажаваш вярванията на другия.

Владимир Михайлов

Владимир Михайлов е актьор, певец и автор на песни. Той е победителят в предаването „Като две капки вода” миналата година през 11 сезон като поставя рекорд. Тази година на 12-ия сезон на предаването той е ментор по актьорско майсторство. Познат е като фронтмен на групите „Сафо”, „Сленг” и е създател и вокалист на група „Rewind”. Участвал е в Евровизия с Equinox и Кристиан Костов. Редовно се изявява и като гост на група P.I.F. Има множество награди като „Група на годината” , „Песен на годината” и др. Като актьор снима от 2004 год. Участвал е в повече от 70 чужди и наши продукции, редом с имена като Салма Хайек, Ейдриън Броуди, Гай Пиърс и др. Познат е от филмите „Възвишение” и телевизионния сериал „Братя”, където играе главна роля. Може да се каже, че Владимир Михайлов е една от звездите на мюзикъла у нас с ролите си на Фантома от „Фантома на операта”, Сам в „Мамма миа”, Юда в „Исус Христос суперзвезда”, Жан Валжан в „Клетниците”. С актрисата Йоанна Темелкова играят постановката „Аз и ти преди ние” пред пълни зали в страната.


Още по темата в звуковия файл. 
По публикацията работи: Гергана Хрисчева
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

/musicbbn~

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени