Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Костов очаква победа на Левски в Разград

Николай Костов говори пред медиите.
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът Николай Костов очаква качествен футбол и победа за Левски в мача от 27-ия кръг на Първа лига срещу шампиона Лудогорец. Двубоят в Разград в сряда от 19:30 часа.

"Очаквам да има качествен футбол. Лудогорец притежава много интересни футболисти, които играят със самочувствие. Много са креативни, но и ние разполагаме с такъв тип играчи. Именно заради това очаквам интересен двубой. В първия мач надиграхме Лудогорец, но загубихме три точки. От там тръгна надолу работата чисто психологически. Отборът загуби самочувствие", заяви Костов на пресконференция преди двубоя.

"Вярвам в моите футболисти. В добра форма са, имат добро настроение, играят със самочувствие и се надявам да излезем победители в този двубой. Позитивно настроени сме и мислим само за този мач, не се натоварваме със следващите".

В последния кръг Левски спечели с 2:0 срещу Славия, но "белите" надиграха категорично отбора на Костов през второто полувреме.  

"В последния мач повечето от нашите почитатели си тръгнаха разочаровани, тъй като не ни се получи през второто полувреме. Отдавам го и на по-добрата игра на Славия. Нека не забравяме добрите ни взаимодействия през първото полувреме", каза още треньорът на "сините".

След мача с Лудогорец, Левски ще се изправи срещу ЦСКА София. Костов няма намерение да пази футболисти, които "висят" с картони или са уморени.

"Не можем да си позволим да пазим никого. Играчите са предупредени, съдиите - също", каза в шеговит тон треньорът на Левски.


По публикацията работи: Любомир Тодоров

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна