Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Национали по спортна гимнастика уважиха студентския турнир в Югозападния университет "Неофит Рилски"

Снимка: Личен архив

Националите състезатели Мартин Мишев, Теодор Трифонов, Божидар Златанов, Христос Маринов, Раян Радков уважиха вътрешно-университетския студентски турнир по спортна гимнастика за Купата на Ректора на Югозападния университет "Неофит Рилски" в Благоевград.
Надпреварата се организира от Студентски съвет, катедра "Спорт" към Факултет "Обществено здраве, здравни грижи и спорт" към катедра "Теория и методика на Физическо възпитание и спорт" към факултет по "Педагогика и катедра Кинезитерапия".
Петимата национали заедно с Росита Стоилова, Александра Янева, Катерина Маркова и Радослав Рачев са студенти във висшето учебно заведение.
"Сърдечни благодарности за подкрепата на доц.д-р. Даниела Лекина - ръководител на катедра "Спорт", доц.д-р. Даниела Томова - зам. декан и ръководител катедра "ФВС", доц.д-р. Мариела Филипова- ръководител катедра „Кинезитерапия“. Благодарности на представителите на Студентския съвет - Виктор Василев и на Васил Георгиев. Благодаря за помощта и за подкрепата, която всички вие оказвате на националните състезатели по спортна гимнастика, които са студенти в Югозападен университет "Неофит Рилски" в катедра "Спорт" - Мартин Мишев, Теодор Трифонов, Божидар Златанов, Христос Маринов, Росита Стоицова, Александра Янева, Раян Радков, Катерина Маркова, Радослав Рачев. Благодаря на всички студенти и колеги, които участваха в турнира и на всички, които ни подкрепиха. Представихте се блестящо. Огромни благодарности разбира се на ректора на университета д-р Николай Марин, като и на Красимир Дунев и Йордан Йовчев, които също подкрепят всяка инициатива свързана със спортната гимнастика, която допринася за популяризирането на този спорт в България“, сподели организаторът на турнира Александър Марков, който е преподавател в университета, треньор по спортна гимнастика и президент на клуб „Пирин Благоевград“.

По публикацията работи: Кръстина Иванова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна