Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257:

Предприемачеството като страст и страстта в лидерството

В Страстната седмица в новия епизод на 257 говорим за предприемачеството като страст, за страстта в лидерството и за страстното живеене като ключ към успеха. Ководещ на Катя Василева в отличената с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022, както и с приза на TimeHeroes 2023 аудио-поредица е Борислав Велков

Той има дългогодишен опит в областта на събитийната дейност и управлението на мащабни инфраструктури. През годините активно се е занимавал с развитието на развлекателна и спортна инфраструктура в страната. Участвал е в управлението на “Арена София“ – тогава Армеец”, "Арена Русе", и с консултанска помощ в "Арена Бургас", "Арена Колодрум" – Пловдив. Консултирал е проекти на Софийската филхармония. Специализирал е в Европейския институт за управление на зали и стадиони.  От 2017 до 2022 г. е председател на Съвета на директорите на НДК и под негово ръководство преминава подготовката, организацията и провеждането на Българското председателство на Съвета на ЕС. Има реализирани редица значими културни, спортни и конгресни национални и международни събития. В момента се е фокусирал в създаването на  360-градусово комуникационно изживяване за различни организации и компании.

✅ Как се създава Роял Албърт Хол?

✅ Как едно пространство се изпълва със смисъл?

✅ Какво означава да умееш да създаваш 360-градусово преживяване?

Отговорите са в новия епизод на 257.

А Вашите вдъхновяващи истории от първо лице за силата и позитивизма или пък за провалите, които успявате да превърнете в движеща сила, споделяйте на 257@bnr.bg. Разкажете ги и бъдете следващия ководещ в 257 или дайте предложение за човека и мотиватора, когото бихте искали да чуете. 

Всички епизоди на  можете да откриете тук:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна