Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Валентин Илиев: На терена ще видим кой с кого ще се съобразява

Валентин Илиев
Снимка: БТА

Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев вярва, че неговият отбор има сили да спечели баража за място в турнира Лига на конференциите срещу ЦСКА София утре от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"По никакъв начин не различавам този мач от другите. Във всеки мач се стремим да гоним победата, това ще направим и утре. Уважавам мнението на всеки треньор, включително и на Стамен Белчев. Разликата между думи и дела е огромна. Нека видим на терена кой с кого ще се съобразява.

Поведението на отборите ще бъде ключово. Не търся подводни камъни. Вярвам на отбора си. В България няма с какво да се изненадаме. Желанието за победа и колективът ще са водещи фактори в този двубой", коментира Валентин Илиев на пресконференцията преди мача.

"Дадохме шанс на много млади футболисти и съумяхме да изградим страхотен колектив, водещето е, че сме непримирими и продължаваме да вярваме и да гоним целите си.

Това са мачове, които всеки футболист трябва да чака с нетърпение. В такива мачове трябва да изпитваш удоволствие и наслада, че имаш възможност да ги играеш. Независимо кой в каква форма, важно е кой ще покаже по-добра психика. Освен Умарбаев всички други са на разположение. Готови сме за всякакви варианти според развитието на мача", каза още Валентин Илиев.

Нападателят Радослав Кирилов се надява на победата утре.

"Подготвени сме по най-добрия начин за този мач и се надявам да спечелим утре. Този мач е бонус за нас и само може да изпитаме наслада. Имаме всички шансове да се поздравим с успех", коментира Кирилов.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна