Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хеттрик на Дарвин Нунес при 4:0 срещу Мексико

Дарвин Нунес вкара три пъти в Денвър.
Снимка: Ройтерс

Отборът на Уругвай постигна голяма победа с 4:0 над Мексико в контролна среща, играна в Денвър, щата Колорадо. Мачът бе част от подготовката на двата тима за предстоящото им участие на Копа Америка.

Нападателят на Ливърпул Дарвин Нунес се отличи с хеттрик за успеха на „селесте“. Четвъртият гол бе на сметката на Факундо Пелистри в 26-ата минута.

Срещата започна отлично за Уругвай, който поведе рано в мача. Нандес центрира отдясно, Нунес засече топката, като първият му удар бе спасен от вратаря, но при втория опит топката се озова в мрежата за 1:0.

В 26-ата минута резултатът бе удвоен. Брайън Родригес намери Факундо Пелистри около точката на дузпата и той от движение стреля във вратата за 2:0.

Дарвин Нунес направи резултата класически в 44-ата минута. Максимилиано Араухо напредна и подаде към нападателя на Ливърпул, който с шпагат успя да отклони топката във вратата за 3:0.

Нунес оформи своя хеттрик в 49-ата минута, като отново бе на правилното място да засече топката след успореден пас на Пелистри.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна