Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2025 Всички права са запазени

Новият живот на белия боб

Красимир Колев и Иво Хараламбов
Снимка: личен архив

Красимир Колев завършва кулинарно училище в Добрич, а след това икономическа специалност във Варна. Страстта да експериментира в кухнята обаче не го напуска през годините. Така се раждат рецептите за хумуси от бял боб, а впоследствие се появяват и авторски рецепти за сладка и разядки.

Най-голямото предизвикателство в досега изминатия път се оказва адаптирането на рецептите за производство извън домашната кухня.

Младото и все още малко начинание на Красимир Колев и съдружника му Иво Хараламбов се развива шеметно бързо, а вече се очертава възможност и за собствен цех.

Чуйте в звуковия файл:


По публикацията работи: Росица Михова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна