Programi i ditës

Programi i ditës


Bullgaria sot – 8 dhjetor 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj do të bëjmë një shëtitje në qytetit malor Berkovica. Në minutat për muzikë do t’ju informojmë për kompakt diskun e ri “Zërat bullgarë të operës”. Ky është një..

botuar më 23-12-08 3.00.MD

Bullgaria sot – 7 dhjetor 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubrikën Shoqëri do të flasim në lidhje me fëmijët bullgarë, prindërit e të cilëve punojnë jashtë vendit. Në rubrikën tonë të përditshme Kënga e ditës do të dëgjoni këngën "Të dashuroj" të..

botuar më 23-12-07 3.00.MD

Bullgaria sot – 6 dhjetor 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 6 dhjetor 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Historia” do t’u tregojmë për festat e Shën Varvarës, Shën Savës dhe Shën Nikollës...

botuar më 23-12-06 3.00.MD

Bullgaria sot – 5 dhjetor 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubrikën Folklor do t’ju njohim me Tanja Dimitrovën, një valltare profesioniste e cila mban të gjallë frymën bullgare në Amerikë. Në rubrikën tonë të përditshme Kënga e ditës do të dëgjoni..

botuar më 23-12-05 3.00.MD

Bullgaria sot – 4 dhjetor 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 4 dhjetor 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” mund të dëgjoni këngën e re të grupit “Innerglow”- "Indiferent". Ju urojmë minuta të..

botuar më 23-12-04 3.00.MD

Bullgaria sot – 1 dhjetor 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj do t’ju informojmë për Festivalin e Këngës për Fëmijë "Monedha e Artë" në Bolonja, në të cilin do të prezantohet treshja ballkanike – vajza 10-vjeçare bullgare Darija, Eliza nga..

botuar më 23-12-01 3.00.MD

Bullgaria sot – 30 nëntor 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubrikën Folklor do t’ju njohim me nje ekspert softuerësh i cili ruan dhe zhvillon traditat e një prej ansambleve folklorike bullgare më të vjetra në Gjermani. Në rubrikën tonë të përditshme..

botuar më 23-11-30 3.00.MD

Bullgaria sot – 29 nëntor 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 29 nëntor 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” mund të dëgjoni këngën "Nëse nesër nuk ka sot" në interpretim të Miros dhe Maria Ilievës. Ju urojmë..

botuar më 23-11-29 3.00.MD

Bullgaria sot – 28 nëntor 2023

Gëzuar Festën Kombëtare! Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubrikën Shoqëri kemi përgatitur një material për Milena Selimin, përfaqësuese e bullgarëve në Komitetin për Pakicat Kombëtare në Republikën e Shqipërisë. Në rubrikën..

botuar më 23-11-28 3.00.MD

Bullgaria sot – 27 nëntor 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 27 nëntor 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” mund të dëgjoni këngën "Nëse e di" në interpretim të Veselin Marinovit. Ju urojmë..

botuar më 23-11-27 3.00.MD