Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

25.08.2022 г., 13.00 – 16.00ч., „Сюжети от деня” с Яна Стратева

Пресконференция на председателя на Общинския съвет Благоевград- Радослав Тасков. Тасков ще отговори на актуални въпроси, касаещи работата на Общински съвет Благоевград.

Пресконференция на политическа партия „Възраждане“.

В предаването ще говорим за паник атаките, които са все по – разпространени сред младите хора. Разговор с д-р Десислава Иванова, доктор по психология, психолог и психотерапевт.

Как протича подготовката за юбилейното издание на "Пирин Фолк" Сандански тази година? Разговор с Деница Митева PR връзки с обществеността Пирин Фолк.

Община Разлог обновява информационната визия на спортните клубове и отбори в общината със създаването на информационен канал. Интервю с Радост Василева, ст.експерт връзки с обществеността и спортните клубове в община Разлог.

Разговор с Владимир Милушев, директор на Национален парк „Рила“, относно състоянието на маркировките на територията на парка. Колко важни са за туристите пътните маркировки и защо трябва да ги следват?




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

„Студио спорт“ с Петрана Кимчева

Рубриката „Време за шампиони“: Момичета на „Спортика“ – Благоевград отново на върха на футбола – разговор с Радослав Креснички – треньор. Рубриката „Децата и спорта“: 11-годишният Асен Грозданов от Петрич медалист от престижен турнир по тенис на маса – разговор с него. ПК „Вихрен“ първи на Държавното лично отборно първенство по..

публикувано на 06.07.24 в 08:20
Ваклуш Толев

"Арт сезони" с Юлия Караджова

  17-тият Републикански многожанров фестивал на хората с увреждания започна в Перник - репортаж.  Христина Кацарска – за таланта да преподава и изпълнява поп и джаз музика. "Свѣтъ като цвѣтъ" - изложба с картини по български народни шевици на Светлана Костова се откри в РИМ Благоевград. Филмът „Ваклуш” продължава в албум, който..

публикувано на 06.07.24 в 08:10

"С усмивка в събота" с Елизабет Александрова

Клуб „Приятели на планината“ е част от превантивната лятна програма, насочена към децата и учениците от община Гоце Делчев. Всяка събота те опознават природата на своя край чрез екскурзии и пешеходни преходи. Разговор с Мария Бутракова, ръководител на клуба. С пиле по ханджийски туристи от България, Сърбия и Северна Македония ще..

публикувано на 06.07.24 в 04:00

"Сюжети от деня“ с Агнес Манова

„С ОГЪНЯ ШЕГА НЕ БИВА“: Разговор с гл. инспектор Петър Седмаков, началник сектор „Специализирани оперативни дейности“ при РДПБЗН-Благоевград. Храмов празник отбелязва черквата „Св. Неделя“ в село Докатичево – Ангелина Попова, която се грижи за възстановяването на храмовете в населеното място. Съществуващите възможности за..

публикувано на 05.07.24 в 08:30

"Събуди деня" с Давид Калпачки

Какви са политическите перспективи пред страната, след като не бе избрано правителство с първия мандат на ГЕРБ-СДС? Какви са причините и последиците от трусовете в някои от парламентарнопредставените партии – ДПС, БСП и “Величие”? Какви са актуалните законодателни инициативи на депутатите в 50-то Народно събрание?  Темите на..

публикувано на 05.07.24 в 04:00

„Сюжети от деня“ с Елизабет Александрова

Празник на МВР – репортаж. Разумното потребление на електроенергия през лятото увеличава нивото на енергийна ефестивност. Съвети за намаляване на сметките на ток през летните месеци. Разговор с Маргарита Насева,  председател на Потребителския съвет на Електрохолд. По Националната програма „Безопасност на движението по пътищата“ в..

публикувано на 04.07.24 в 08:30
Румен Томов

"Събуди деня" с Мария Благоева

Нови тенденции в ароматите и водещите принципи за  развитие на ин д устрията у нас. Разговор с Гергана Андреева от Българската национална асоциация  „Етерични масла, парфюмерия и козметика“ . Опазването на българския език и националната идентичност. Гост в студиото доц. Лъчезар Перчеклийски, който представи ЮЗУ „Неофит..

публикувано на 04.07.24 в 03:00