Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Славов и неговата охрана са призовани за показания заради снощната престрелка в Пловдив

Георги Славов, известен като Жоро Главата, и неговата охрана вече са призовани да дадат показания заради случая с престрелката от тази нощ в Пловдив. Това каза министърът на вътрешнитте работи Цветан Цветанов. На излизане от популярен пловдивски бар, хора на Жоро Главата се са се сбили с компанията на сина на пловдивския бизнесмен Ветко Арабаджиев - автомобилния състезател Владо Арабаджиев.

Според запознати, двете групи са имали конфликти още през лятото. След инцидента участниците в него се оттеглили с луксозни автомобили в неизвестни посоки. Няма задържани и ранени, работата по случая продължава.

Цветанов подчерта, че случаят няма нищо общо с акцията срещу наркоразпространителите в града и съобщи, че по случая с убийството на радиоводещия Боби Цанков в София е направено това, което е било необходимо.

"За мен самият факт, че вчера Софийски градски съд потвърди мярката за постоянен арест на Големия Маргин означава, че все пак сме си свършили работата и все пак сме представили достатъчно доказателства.", каза Цветанов. 

 

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна