Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Зрелищна и резултатна победа за отбора на БНР в "Макдоналдс Медийна Лига 2014"

 

Нова резултатна победа записа отборът на Българското национално радио (БНР) в среща от 7-ия кръг на "Макдоналдс Мейдийна Лига 2014", след като в зрелищен мач на тежкия терен надигра категорично колегите от вестник "Меридиан Мач" с 10:6. С успеха "Пелетата" добавиха нови 3 точки в актива си и се изкачиха до 6-то място във временното класиране.

Начало на головия трилър даде Иво Николов, който бе точен още в самото начало на двубоя. Минута по-късно обаче колегите изравниха, преди Иван Мирчев с топовен шут отново да изведе Радиото напред в резултата. След заучено положение от фаул вестникарите отново изравниха, а след бърза атака дори поведоха с 3:2. "Пелетата" реагираха като ужилени, натиснаха съперника и набързо обърнаха резултата в своя полза с нови два гола от далечно разстояние на Иван Мирчев. До края на полувремето двата тима реализираха по едно попадение, дело на Румен Стоичков за БНР и Боян Денчев за "Меридиан Мач".

През втората част тактически "издърпахме" противниците ни в нашето поле и заиграхме на бързи контраатаки. Светослав Костов докара резултата до 6:3, преди вестникарите да върнат за пореден път интригата с бърз гол. Отлично в тези минути на вратата игра нашият непробиваем Георги Грудев, който с няколко плонжа обезкуражи противниците ни. Филип Филипов и Явор Спасов с безкомпромисни изяви в защита и в средата на терена не позволиха на "Меридиан Мач" да стигне в близост до вратата на Грудев. В последните няколко минути се развихри Румен Стоичков, който вкара 3 бързи гола, а попадение на Светослав Костов и гол на колегите ни от вестника, оформиха крайното 10:6.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени