Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пожар изпепели офис на "България без цензура" в Стара Загора

Снимка: БГНЕС

Пожар изпепели до основи тази нощ офиса на гражданско движение "България без цензура" в центъра на Стара Загора. Назначена е пожаротехническа експертиза, която да установи причината за възникването му. Вероятно се касае за късо съединение, съобщи говорителят на полицията в Стара Загора Ваня Кръстева:

Сигнал за възникнал пожар е получен в 1.50 часа тази нощ за горяща барака, тип павилион, намираща се срещу универсалния магазин в Стара Загора. На място е изпратен пожарен автомобил, който изгася пожара. Цялата барака е изгоряла. Извършен е оглед на местопроизшествието. Данни за умишлен палеж не са открити. Назначена е пожаротехническа експертиза, която следва да установи причината за възникването на пожара. Вероятно се касае за късо съединение.

Към този момент всяко едно предположение за причината за пожара е прибързано, коментира Милена Георгиева, юрисконсулт на офиса на Движение "България без цензура" в Стара Загора. Тя каза още, че освен цялото оборудване и обзавеждане, при пожара са изгорели и много документи.

По публикацията работи: Таня Барлабанова - Радио Стара Загора
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна