Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Детски футболен турнир организират във Видин

Снимка: РАДИО ВИДИН

Футболен турнир за деца от видинските детски градини организират Обществен дарителски фонд-Видин, Детски футболен клуб "Видин" и Областният съвет на БФС. Състезанието ще се проведе в събота, 7 декември, в спортна зала "Фестивална" и е с благотворителна цел - ще се събират средства за организирането на зимен празник за всички видински деца, който ще се състои на 26 декември.

"Този турнир ще бъде за всички детски градини, които тренират към нашия клуб. Празникът започва в 9.30 часа и ще продължи до 14 часа. Подготвили сме много изненади - лакомства, награди, клоуни, мажоретки, купи, медали, предвидили сме демонстрация на по-големите деца, които тренират в клуба. Ще участват 10 отбора от 10 детски градини. Срещите няма да имат състезателен характер. Всеки отбор ще изиграе по една футболна среща и по една забавна игра. В състезанието всяко дете ще участва с родител, като всеки заявил участие ще дари по 2 лева за коледния празник за децата на Видин, отделно в кутия ще се събират средства от зрителите.", каза за РАДИО ВИДИН треньорът на Детски футболен клуб "Видин" Петър Митев.

 

 

 

 

"С мини футбол и награди, смях и фокуси без изненади, с малко танци и игра, ще ви развеселим деня!", обещават организаторите.

По публикацията работи: Цветомир Цветанов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна