Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Бургас 51-годишна жена пострада след падане в асансьорна шахта

Снимка: БГНЕС

51-годишна жена пострада тежко, след като падна в асансьорна шахта в 4-та поликлиника в бургаския комплекс "Славейков". Жената държала количката с едногодишното си внуче, но детето не е пострадало.

Жената отворила вратата на асансьора на третия етаж, бутайки пред себе си количката с едногодишното си внуче. Тя се опитала да влезе в кабината, която не била добре осветена, но вместо това полетяла към шахтата и паднала на тавана на асансьора. Два екипа на Службата за противопожарна бeзопасност и полицейски автопатрул са пристигнали на мястото на инцидента и са успели да извадят пострадалата с внучето й. Жената е в много тежко състояние, каза говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева. 

Жената е откарана в бургаска болница и настанена в отделение "Реанимация" в много тежко състояние, в кома. Според медиците тя е в травматичен шок, като в момента се провежда диагностично уточняване на травмите, получени след падането. Мястото на инцидента е обезопасено и към момента се извършва оглед от полицейски служители на Второ РУП.

Причините за инцидента се установяват от бургаската полиция. По случая е образувано досъдебно производство. 



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна