Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъжът, ударил Сидеров: Не си спомням абсолютно нищо в детайли

Снимка: БГНЕС

Камен Попов от София е мъжът, ударил лидера на "Атака" Волен Сидеров в неделя вечерта, минути след нахлуването му в НАТФИЗ. В понеделник пред медиите Попов обясни, че всичко е било случайно и той дори не е разбрал какво точно се е случило:

Аз не казвам, че съм го ударил. Не си спомням абсолютно нищо в детайли. Казвам Ви, че за две секунди се озовах в полицейската кола с белезници. Не съм бил афектиран от нищо, защото, пак повтарям, аз си вървях по улицата и изведнъж срещу мене дойде лавинообразно тълпа от униформени. Напред залитане, назад, събориха ме униформените на земята, с белезници, в патрулната кола и общо взето всичко се разви за две секунди.

Аз после разбрах за какво става въпрос, защото наистина имаше доста хора. Едните бяха на улицата, а другите - на тротоара. И както Ви казвам както се прави топка за снежен човек, така към мене започна да се приближава огромна тълпа. Аз Ви казвам пак, че всичко съвсем случайно се е случило на тази улица, по това време и аз, че съм бил това, въобще не е било предумишлено. Аз се определям като гражданин на Република България и, както всички останали, ако се докаже моя вина, ще си я понеса.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени