Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Младежи загинаха в последните минути на старата година и в първите на новата

Снимка: БГНЕС

17-годишен младеж от Бургас загина в тежка катастрофа на пътя Айтос-Бургас минути преди настъпването на 2016-та година, съобщи МВР.  В 23.58 часа снощи, лек автомобил Пежо е катастрофирал самостоятелно, в резултат на превишена скорост. В колата, пътуваща към Бургас, са се возели четирима младежи, на възраст от 15 до 19 години. При инцидента, на място е загинал 17-годишният бургазлия, а 19-годишният младеж е настатен за лечение в отделение Реанимация. Останалите двама не са пострадали сериозно и са отведени във Второ районно управление в Бургас, за изясняване на детайли по пътния инцидент. Според двамата непълнолетни, колата е шофирана от загиналия.

Момче на 15 години почина в първите минути на Новата 2016 година в Банско. Сигналът от Филиала на Центъра за спешна медицинска помощ в Банско е получен в полицейското управление около 50 минути след полунощ, съобщи Йорданка Шаркова - говорител на Областната дирекция на МВР-Благоевград. 

Приключила е аутопсията на момчето и данните са показали, че няма извършено криминално деяние. Най-вероятната причина е здравословен проблем.

При пристигането пред болницата в Банско, момчето вече било мъртво.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна