Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сдружението "Съвет на жените-бежанки в България" събира дарения за учебни материали за децата на бежанците

Снимка: БГНЕС

До края на септември Сдружението "Съвет на жените-бежанки в България" ще събира дарения за осигуряване на учебни материали за децата на бежанците.

Ако имате възможност да купите блокчета за рисуване, тетрадки, моливи, можете да ги занесете в офиса на Сдружението "Съвет на жените-бежанки в България" на ул. "Бачо Киро“ 52 в София или в хуманитарния център на ул. "Братя Миладинови“ 66. Александра Попова от Отдел "Връзки с обществеността и фондонабиране“ допълни и за даренията по банков път:

Тетрадки, гланцови блокчета, пособия за рисуване, линийки, гумички и всякакви такива неща можете да донесете в нашия офис, който се намира на ул. "Бачо Киро" 52 , също така и в хуманитарния ни център във вторник след работния ден между 17 и 19 часа и в петък през целия ден. Хората, които искат да се включат и не са от София, могат да изпратят чрез куриерски фирми своите дарения на адреса ни. Ако някой няма възможност да отдели време да ходи да купува, може да направи парично дарение чрез нашата дарителска сметка, като единственото условие е да напише в полето за причина за превод – кампания "Добре дошли в българското училище“. Можете да намерите дарителската сметка на сдружението на нашия сайт или на страницата ни във фейсбук. Там има цялата информация.

В звуковия файл можете да чуете целия репортаж на Радостина Билярска.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна