Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хорст Шрот: Жените наистина обичат да питат, и то питат безкрайно

Хорст Шрот
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Програми под заглавието "Когато жените питат" организира в последните 10 години Хорст Шрот – старият майстор на общественото кабаре. Той очаква с нетърпение срещата си с българската публика на 14 октомври от 19:00 ч. на сцената на Театъра на Българската армия, за да представи своята програма, пълна с отговори и прозрения, както и да повдигне тайната на щастливата връзка между мъжа и жената.

Убеден съм, че германските и българските жени питат едни и същи неща, сподели с усмивка талантливият комик в интерю за програма "Хоризонт" в предаването "Хоризонт до обед":

Темата, която съм подготвил, е универсална и докосва всички хора. Излизал съм пред публика в много други държави и съм се убедил, че проблемите между мъжете и жените и това, което питат мъжете – жените и жените – мъжете, навсякъде са едни и същи.

Вероятно ще трябва да почакаме още няколко хиляди години, докато мъжете наистина схванат как тиктакат жените, подчерта Шрот:
Жените се интересуват повече от нас, познават по-добре психиката на мъжете, мъжете са приели, че жените са загадка и че имат безброй много въпроси, които искат да зададат на мъжете.

Смятам, че мога да споделя на жените много важни неща за мъжете, оценявайки ситуациите така, както ги виждам от моя гледна точка. През годините съм се убедил, че жените наистина обичат да питат, и то питат безкрайно. Получавал съм много писма с въпроси от жени: "Наистина ли мъжете не забелязват мръсотията?"; "Защо мъжете си живеят спокойно, а жените непрекъснато трябва да обикалят насам-натам, шетайки из къщата?" и т.н. Засягайки тези въпроси, разказвам пред публика до какви отговори съм стигнал. Смешно е. Хората се смеят с пълно гърло и си тръгват с мускулна треска на коремите от театралната зала, разказа Хорст Шрот, за чиято постановка входът е свободен.

Цялото интервю на Валерия Николова с Хорст Шрот можете да чуете в звуковия файл.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна