Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пациентка на д-р Емилова: „Нейната програма сбъдна мечтата ми да имам дете!”

| обновено на 27.02.17 в 09:49
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Програмата на плодове, чай и мед, която използва д-р Людмила Емилова, помага на Анелия Ангелова да има дете. Тя живее 30 години в Испания. След като разбрала за успехите на българската лекарка с така наречените „гладни бебета на д-р Емилова”, веднага „долетяла” при нея. Резултатът дошъл след 2 дълги програми. Екипът на Радио Варна се срещна с Анелия Ангелова в клиниката на д-р Людмила Емилова в курортен комплекс „Св.Св. Константин и Елена” – Хотел „Азалия” край Варна .

Аз съм Анелия Ангелова и съм от Велико Търново, но живея от 30 години в Испания, имам бизнес там, създадох семейство, но ми липсваше едно - не можех да създам дете. През 2002 година разбрах за д-р Емилова и веднага долетях оттам. Направих две дълги програми на плодове, чай и мед през 2002 и 2003- та година. През 2004 година забременях и на 25 януари 2005 година се роди моята прекрасна дъщеря, която сега е на 12 години. Когато тя беше на година и половина, дойдохме да говорим с д-р Емилова, да й покажа детето си. Ние се храним природосъобразно с мъжа ми в Испания, детето се роди абсолютно здраво, в перфектно състояние. Това ми донесе много щастие и исках да изразя своята огромна благодарност – д-р Емилова успя да ме успокои. Аз бях изключително притеснена, мислех, че няма да мога да родя и че няма да мога да имам дете. Тя каза: „Спокойно, моето момиче, всичко ще бъде наред, няма да се притесняваш. Ще направиш програма и всичко ще бъде наред и наистина след двете програми успя да се получи.

Целият екип са изключително любезни, услужливи и внимателни хора, което аз изключително много ценя. В днешно време хората са малко по-дистанцирани. Тук се чувствам спокойна, чувствам, че какъвто и проблем да имам - има кой да ме изслуша и кой да ме разбере.

След като сбъднахте мечтата си да имате дете, Вие отново сте тук. 15 години спазвате този здравословен начин на живот.

Да, аз продължих да живея така. Проблемът беше, че като спреш цигарите, човек малко започва да напълнява, но със здравословно хранене и промяна на режима, човек може да си възвърне килограмите. Тук  не става въпрос само за физическо отслабване, става въпрос и за други показатели на здравето.

Вие имахте ли здравословни проблеми?

Когато започнах програмата на д-р Емилова, имах повече килограми и проблемите със забременяването. Сега съм тук, защото ми откриха високо кръвно.

Кой ден сте тук?

Днес ми е пети ден, ще остана 10 дни, но ще продължава още 20 в Испания и със захранване още 10 дни.

Кога идвате пак при д-р Емилова?

Предполагам - догодина. Ще направя всичко възможно. Не е лесно когато живееш в чужбина да си организираш ваканциите, не е лесно когато имаш семейство, бизнес и дете, но правя всичко възможно. Последните две-три години нямах възможност и много съжалявам, че не можах да дойда, но винаги, винаги когато имам възможност, ще правя всичко възможно за да дойда.

Такива клиники няма ли в Испания?

Чувала съм за една клиника, но там плодове не позволяват и не съм се интересувала за други, мисля, че няма.

Какво още ви харесва при д-р Емилова. Правим този разговор след една процедура, казвате че сте правили още?

Ооо, тук непрекъснато може да правиш процедури и да ходиш на танци, и на хора, и на йога... Току- що излизам от йонофореза, но зависи от здравословния проблем,който имаш - може да правиш и хидроколонотерапия, може да правиш психотерапия, и всякакви видове процедури. Аз съм си запълнила програмата, за да използвам максимално времето тук и се чувствам много добре. Бях много уморена първия ден, имах страхотно главоболие. Сега съм абсолютен свежар,оставих отново цигарите .

А кръвното как е?

Кръвното е абсолютно контролирано, нямам никакъв проблем. Изхвърлихме всички лекарства и за момента съм без лекарства. Надявам се това да продължи и за в бъдеще.

Искам да благодаря от все сърце на д-р Емилова и на целия неин екип за това благородно чувство, за тази помощ, за това успокоение , което ми донесоха и  за всичко, което направиха за мен през всичките тези години. Искам да им пожелавя много успехи и много здраве и дано с моята история мога да помогна и на други хора, които са в подобно положение.

Клиниката на доктор Емилова е в курортен комплекс „Свети Свети Константин и Елена” -  хотел „Азалия”,  телефонът за връзка с нейните секретари е  0888 951 288.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна