Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Людмил Хаджисотиров: Поздравявам моите състезатели

Снимка: БГНЕС

Треньорът на „Рилски спортист“ беше доволен от представянето на играчите си в полуфиналната серия в мъжкото ни баскетболно първенство въпреки отстраняването от „Лукойл Академик“. Вчера тимът от Самоков загуби със 76:80 гостуването си в Правец и ще се бори за третото място в класирането. 

Двубоят беше равностоен. Смятам, че седяхме добре, борихме се през цялото време максимално. Даже в процента на ефикасност сме имали 90 срещу 87, което говори красноречиво. Това, което направи разликата, е индивидуалната класа на Дани Гибсън в този мач. Той затова е взет в този отбор и с такава заплата предполагам, че да прави подобна разлика в мач, който е напълно изравнен. Днес имахме проблем да го спрем, направихме всичко възможно, заяви Хаджисотиров. 

Поздравявам моите състезатели, благодаря на щаба и на феновете, които ни подкрепиха. Гордея се с начина, по който игра отборът, по който се представихме и се борихме. Смятам, че щеше да е напълно заслужено да отидем и на финал, но в пети мач единият отбор побеждава. До последните две минути в тяхната зала нищо не се знаеше. Те обаче вкараха и 13 тройки, което направи разлика, каза още треньорът на „Рилски спортист“.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна