Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Солскяр е сигурен, че Погба остава в Манчестър Юнайтед

Оле Гунар Солскяр
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът Оле Гунар Солскяр изрази увереност, че Пол Погба ще остане в Манчестър Юнайтед и през следващия сезон. Световният шампион с Франция е свързван непрекъснато с изходящ трансфер от „Олд Трафорд“ като миналия месец Солскяр и агента на Погба – Мино Райола, си размениха словесни нападки.

Райола написа в социалните мрежи, че Погба не е нито негова собственост, нито на Солскяр, след като норвежкият специлиаст бе споделил следното: „Пол е наш играч, а не на Мино“. Впоследствие агентът се разграничи от коментарите си, казвайки, че между него и мениджъра на „червените дяволи“ няма конфликт. Въпреки това, Погба отсъства през по-голямата част от сезон 2019/20 поради травма на глезена и продължава да бъде спряган за трансфер в друг отбор.

Запитан обаче относно бъдещето на 26-годишния полузащитник след разгромния успех с 5:0 при гостуването на австрийския ЛАСК (Линц) в първи осминафинален сблъсък от Лига Европа, Солскяр повтори, че френският национал няма да ходи никъде. „Пол е наш играч. Остават му две години от настоящия договор – година+опция за още една. Може да очаквате Пол да остане тук и през следващия сезон, да“.

Норвежецът разкри, че Погба е подновил тренировки, но едва ли ще е готов за двубоя с Тотнъм.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна