Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 50 лектори от цял свят ще вземат участие в "Кошер"

Снимка: Радио София

На 19 септември 2023 г. повече от 50 лектори от над 100 международни компании ще вземат участие във форума "Тук-Там Кошер". Подробности за събитието разказа Лилия Мерджанова от "Тук-Там". В тазгодишното издание сред лекторите на сцената ще излезе и Димитър Бербатов. Той ще говори за световния успех, трудолюбието, каузите и постоянството. Освен него ще има предприемачи, бизнес лидери, тех-специалисти, артисти, креативни директори и други професионалисти от цял свят.

"Приготвили сме наистина интересни мотивиращи дискусии, от които както млади хора, така и професионалисти с опит ще могат да почерпят много вдъхновение, полезни съвети и рецепти за успех", каза Мерджанова.

По думите й голямата новост тази година е новата зона Creative Buzz, която е част от всичките 11 зони.

"Освен дискусиите, които ще има в двете ни семинарни програми, ще има и много кариерни възможности. Над 100 български и международни компании ще бъдат там на място, на "Кошер" с техните екипи за да запознаят участниците с възможностите за кариерна реализация. Подготвили сме също и две специални зони, които ще ориентират хората за тяхната професионална реализация и ориентация", отбеляза тя.


Ще бъде обърнато внимание и на младите хора по темата за работа от разстояние.

"Обратната връзка е повече от положителна. Хората идват на "Кошер", намират си работа, завързват невероятни контакти, идват с приятели, връщат се от чужбина в България и виждат една друга страна на нашата държава, която е изключително положителна. Говорят за това, какви приятелства и нетуъркинг възможности са намерили, идват и си говорят с предприемачи, защото имат желание да основат техен бизнес... Това е страхотна мотивация и за нашия екип от "Тук-Там" да продължаваме да разрастваме "Кошер" и да го правим все по-мащабен всяка година", заяви Мерджанова.


Събитието ще се проведе в Интер Експо Център, но може да бъде проследено и онлайн, като двете семинарни програми ще имат стрийминг излъчване. На страницата на "Тук-Там" желаещите ще могат да разгледат формите за регистрация, закупуването на билети и онлайн достъп.

Повече подробности можете да чуете в звуковия файл.

По публикацията работи: Никола Стоянов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна