Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

България със свои представители на MADE expo 2023 в Милано

От днес до 18 ноември в Милано ще се състои едно от най-големите изложения в Европа посветено на строителството - MADE expo 2023.  Поканени са две български фирми. 

И двете фирми участват за първи път на изложението в Милано. Тази, занимаващата се със строителство има щанд в сектора Agorà Restauro за реставрации и опазване на архитектурното наследство. В тази посока, фирмата се представя с портфолиото си от проекти в сферата на реставрациите и своя опит на българска земя с емблематични сгради и археологически паметници на културата. 

В сектора за дограми свои щандове има другата българска фирма. На МADE 2023 в Милано участват над 600 компании от 28 страни.

Благодарение на специализираното предложение в две изложбени зали ще бъде направен пълен преглед на най-новите иновации за създаване на сгради, продукти и материали отговарящи на най-високите критерии за устойчивост, комфорт, енергийна ефективност, цифрова и технологична интеграция, дизайн и за строителното наследство.

Според специалисти изложението е уникална възможност за насърчаване на партньорствата за реализирането на строителни проекти.

По публикацията работи: Георги Николов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна