Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кампанията в подкрепа българския пилот във Формула 3 Никола Цолов ще продължи до 14 февруари

Никола Цолов
Снимка: Nikola Tsolov Racing

Кампанията в подкрепа на българския пилот във Формула 3 Никола Цолов “Подкрепете бъдещия български шампион във Формула 1” се удължава и ще продължи до 14 февруари.

Досега 784 дарители са осигурили 136 500 лева от 196 000 лева, които са заложени като цел и има надежда пълната сума да бъде събрана навреме, тъй като новият сезон във Формула 3 стартира през март.

„Здравейте, приятели и фенове на моторния спорт!Благодаря на всички за подкрепата до момента! Може да продължите да разпространявате линка към Кампанията, защото решихме да я удължим до 14.02 когато е началото на сезона с първите тестове в Бахрейн. "Колкото повече - толкова повече" както казва Мечо Пух“, написаха в социалните мрежи от отбора на Никола Цолов.

Тази година Никола се състезава за френския тим АРТ Гран При, като работи с мениджърската агенция на Фернандо Алонсо А14.

Цолов, който записа успешен дебют във Формула 3 тази година, а през миналата спечели титлата в испанската Формула 4, си е поставил за цел да събере 100 000 евро с помощта на неговите фенове, на които им харесва обещанието, че неговите победи ще са и техни. Парите са необходими за пътувания по състезания, обучения, подготовка и т.н.

Всеки, които има възможност да помогне на Никола Цолов, може направи на https://platformata.bg/bg/kauzi/2163:podkrepa-shampion-formula1/details/campaign.html


По публикацията работи: Кръстина Иванова

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна