Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ново предаване за туризъм стартира на 7 юли в ефира на програма "Хоризонт"

Лято е и програма "Хоризонт" на Българското национално радио кани своите слушатели на вълнуващо пътешествие. От 7 юли започва ново туристическо предаване, което ще се излъчва всяка неделя веднага след обедния осведомителен бюлетин. "Пътувай с Хоризонт" ще предложи на слушателите разнообразие от теми и полезна информация за почивка и туризъм, ще задава важните за бранша и туристите въпроси, ще разказва за културно-историческото богатство и природните забележителности в страната.

Водещи на предаванията през юли и август ще бъдат репортери и кореспонденти от програма "Хоризонт". Всяка  седмица от студиото в София и от различни градове в страната те ще представят популярни туристически дестинации, ще заведат слушателите до скритите съкровища на България и ще ги срещат с интересни хора и техните истории.

На 1 юли генералният директор на БНР Милен Митев и служебният министър на туризма Евтим Милошев обявиха началото на институционално партньорство между обществената медия и министерството, част от което е подкрепа за новото туристическо предаване на програма "Хоризонт".

Водещ на първото издание на предаването ще бъде репортерът Наталия Ганчовска, а гост – служебният министър на туризма Евтим Милошев.

„Пътувай с Хоризонт“ всяка неделя от 12.20 до 14.00 ч. 


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна