Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кариерното изложение "Кошер" ще жужи на 18 септември

Снимка: tuk-tam.bg

"Ако си млад човек и търсиш следващото си кариерно предизвикателство, можеш не само да се регистрираш за „Кошер“, но и да добавиш своето CV, което така ще стигне до работодатели."

Така Лилия Мерджанова от Тук-там – Кошер анонсира част от аудиторията, която може да извлече много полза от традиционното събитие, насрочено за 18 септември в ИЕЦ в София.

Лилия Мерджанова

Кариерното изложение не е само за младежи, които търсят работа. Събитието обединява хора и идеи от бизнес, технологии и креативните индустрии.

"Младите ще могат да срещнат ментори, които да ги насочат, да почерпят вдъхновение от успешни хора. Най-важното са срещите, контактите – отбеляза пред БНР-Радио София Лилия Мерджанова. – Повечето българи, които завършват престижни университети и се връщат в България търсят добра среда и разбиране, възможности за развитие, по-добро качество на живот, заплатата не е от първостепенно значение."

На форума ще участват над 50 български и международни лектори, предприемачи и представители на 150 различни компании.

Част от лекторите

Ще бъде сглобен модел на Dronamics в пълен мащаб, създателите ще разкажат историята му. Ще бъде изложено електрическо порше от 80-те години, както и картинг кола. Предвидена и специална „носталджи зона“, в която ще бъдат припомнени по-стари компютърни игри (помните ли „Супер Марио“ и тамагочитата?) 

За тези, които искат, но нямат възможност да дойдат, част от програмата ще бъде достъпна онлайн.

Чуйте разговора на Даниел Ненчев.

  • Лилия Мерджанова е учила и работила във Франция 10 години. Връща се в България. Става дарител на „Тук-там – Кошер“, а след това и част от екипа.
По публикацията работи: Георги Нейков

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна