Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пеещи артисти с трето издание в НДК

Игор Марковски
Снимка: Димитрина Кюркчиева

"...Готова е! Готова е песента "Човекът на върха"! Смесена, мастерирана... Премиерата ѝ беше по БНР, в предаването "Артефир"... А на живо, пред публика – ще бъде на концерта "Пеещи артисти 3везди" само след седмица в Зала 1 на НДК. Съвсем скоро предстои снимането и на клип... Трета поредна песен, след "Българският тъпан" и "Рядък екземпляр", в тандем с поета Георги Константинов и композитора Красимир Гюлмезов. Щастлив съм и много развълнуван... Дано да развълнува и вас – всички, които харесвате и обичате българската поп музика!" изпраща емоционално послание в социалните мрежи актьорът Симеон Владов.


А продуцентът Игор Марковски
допълва в своя пост: "Спектакълът "Пеещи артисти" е доказателство, че всички ние сме артисти на сцената на живота. Има артисти, които могат да пеят и певци, които са фантастични актьори. "Пеещи артисти" е цялата наша обич!

Нали сте чували за т.нар "музикална пауза"? В "Пеещи артисти" има "музикална въздишка". Ние никога не се повтаряме. Който веднъж дойде при нас - винаги повтаря!"

Третото издание на "Пеещи артисти 3везди" очаква своята публика на 24 септември в Зала 1 на НДК от 20.00 часа.

Димитрина Кюркчиева покани в "Артефир" Игор Марковски да представи предстоящия спектакъл. Чуйте разговора в звуковия файл.


По публикацията работи: Росица Михова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени