Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Диджей BoYan с нов сингъл - Nothing Serious

диджей BoYan
Снимка: Личен архив

След представянето на новите си сингли Something и Replay, диджей BoYan е готов с още един нов сингъл - Nothing Serious

“Имам чувството, че съм влязъл в някакъв ритъм. Опитвам се. Работа е. Не е лесно, обаче усещам, че съм влязъл в този ритъм, в който мога да продължа много дълго време така”, сподели той в ефира на “Радиокафе”.

Вдъхновението за този работохолизъм е семейството му, както и това, че музиката продължава да му носи удоволствие, въпреки всички проблеми, които се случват понякога в ежедневието.

“Вдъхновение е и това, че имаме нужда от различна музика в нашата държава и не само. Опитвам се да предоставям нещо, което сякаш липсва тук и това ме кара да сядам в студиото и да действам”, обясни музикантът. За новата си продукция, диджеят работи отново с лейбъла Stereofox и пореден гост-вокалист. Това е Dan Dibb, който е от Австралия, но живее в Лондон.

“Много свеж и готин рапър, който чух от Stereofox, защото те бяха издали едно парче с него преди няколко месеца. Dan има лека нотка на Мак Милър в него. Много уважавам рапъри, които могат да влязат във всякакъв жанр. Такива, които не ги плаши, че парчето не е по-фънки, по-диско, по-мрачно и т.н.”, казва диджеят.

Чуйте целия разговор на Мартен Роберто в звуковия файл.     
По публикацията работи: Елица Елефтерова - Иванова

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна