Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Почетна победа за ЦСКА и отпадане на българските отбори в Лига Европа

Снимка: БТА

ЦСКА постигна престижна победа с 3:1 срещу Рома в последния кръг на груповата фаза на Лига Европа. Червените" вкараха първите си попадения и записаха първа победа в групата, макар и в мач без значение за крайното класиране. Рома вече си бе осигурил първото място в група „А“ и даде шанса за изява предимно на юноши и резерви, от което ЦСКА се възползва, предаде БГНЕС.

Шампионът на България Лудогорец завърши участието си в груповата фаза на Лига Европа със загуба с 1:3 от австрийския ЛАСК Линц. Така клубът от Разград записа най-слабото си участие в турнира, като остана на последното място в група "J" с 0 точки, шест загуби и голова разлика от 7:19.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 27 септември 2024 г.

В Световния ден на туризма пътуваме – в пространството, във времето и в спомените. "България днес" ни отвежда из улиците на древна Сердика и дворцовия комплекс на Константин Велики, за да разберем как са се  чувствали хората, които..

публикувано на 27.09.24 в 19:00

До 5 октомври ЦИК трябва да определи местата за избирателни секции в чужбина

При старта днес на предизборната кампания за предстоящите извънредни парламентарни избори на 27 октомври, служебният премиер Димитър Главчев отчете, че продължават усилията на изпълнителната власт да се елиминира изкривяването на вота на хората...

публикувано на 27.09.24 в 15:53

Над 900 000 българи са пътували в чужбина през отпускарския месец август

Пътуванията на български граждани в чужбинапрез август 2024 г. са 903 400, или с 8.3% повече от август 2023 г, съобщи Националният статистически институт в Световния ден на туризма - 27 септември. Пътуванията с цел почивка и екскурзия..

публикувано на 27.09.24 в 13:58