Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Младенов получи „Голямата звезда на Йерусалим“

Снимка: images.wafa.ps

Президентът на Палестина Махмуд Абас е наградил с ордена „Голямата звезда на Йерусалим“ бившият български външен министър Николай Младенов.

Той е отличен заради работата му като специален координатор на ООН за уреждане на палестинско-израелския конфликт. Това съобщава самият Младенов в публикация в своя Феуйсбук.

„Голямата звезда на Йерусалим“ е най-високият орден на палестинската автономия. Младенов благодари за отличните моменти в сътруничеството си с Абас, като припомня, че макар и понякога да са имали сериозни различия, те винаги са били преодолявани в името на мира.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Д-р Евгения Вукадинова от Рим – здравеопазването ни е много комерсиализирано и това вреди на имиджа на България

В Италия пристига заедно с приятеля си уж за две седмици, без да подозира, че съдбата има други планове за нея. Днес, 30 години по-късно, д-р Евгения Вукадинова отдавна се е разделила с партньора си, има 24 годишна дъщеря и е все още в Рим, където е..

публикувано на 27.02.24 в 19:55
Славчо Пеев

Отиде си обичаният актьор Славчо Пеев

Почина известният и обичан български актьор и режисьор Славчо (Светослав) Пеев, съобщи директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов. "Благодаря за смислените мигове. Аплодисменти и поклон!", написа Сърменов в профила си във Фейсбук. Славчо Пеев е роден..

публикувано на 27.02.24 в 17:25

Д-р Евгений Кара – лечителят на души, в когото се уповават все повече хора

Хората в шуменското село Никола Козлево смятат себе си за благословени, защото ден и нощ могат да почукат на една врата и да разтоварят болката си. С усмивка и добра дума ще ги посрещне докторът, който не просто облекчава физическите им страдания, но..

публикувано на 19.02.24 в 09:31