Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Последният хит на Любо Киров – силно послание за неотложността да прощаваме

Снимка: личен архив

Любо Киров е сред най-популярните съвременни български поп изпълнители. Изнесъл е стотици концерти, има няколко национални турнета,  награди за най-добра група, солов изпълнител и музика. Написал е над 200 текста за песни, изпълнявани от Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов и мн. други.

Той е автор на музиката, текста и аранжимента на една от най-новите си песни - „Целуни ме“. С нея, през пролетта на 2021, Любо поставя началото на предстоящия си нов албум.

„Целуни ме“ е песен за втория шанс в любовта, за способността да простиш и да се завърнеш. „Още имаме в себе си останало едно небе…. Целуни ме, утре може да ме няма!“, пее Любо Киров.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Нещо по-така"

Музикантите от DEEP ZONE Project отново ни поднасят комбинация от клубно звучене с привкус на български фолклор в песента си "Нещо по-така", този път заедно с Бисера и Лидия. Когато Диан Савов, известен като DJ Dian Solo, се обажда на двете певици с..

публикувано на 24.09.24 в 10:15

"Отдавна знам"

Проектът "Пеещи артисти" на продуцента Игор Марковски има вече своята 41-ва песен със заглавие "Отдавна знам". В нея се срещат гласовете на певицата Майя Йорданова и композитора Момчил Колев, който е написал музиката. Синът му Калоян Колев е направил..

публикувано на 23.09.24 в 10:15

"Само морето"

В последните дни на лятото Теди Русева с артистичен псевдоним Тиара представя новата си песен "Само морето". С нея актрисата, чиято музикална кариера е започнала едва преди четири години, сбъдва своя съкровена мечта – да участва в конкурса "Бургас и..

публикувано на 20.09.24 в 10:15