Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Метеорологична прогноза за 4.11.2021 г. - четвъртък

В четвъртък ще има значителни мъгли и ноемврийско слънце

Снимка: Евгени Димчев
В четвъртък сутринта на много места в низините, котловините и около водните басейни ще има мъгли. Над Западна и Южна България мъглите ще са по-интензивни и на места ще се задържат през целия ден. Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°. След обяд ще е слънчево. Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°, малко по-ниски в районите с трайна мъгла. За София се очакват до 19°.
Над планините ще е слънчево. Ще духа умерен до силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще е до 19°, на 2000 м около 12.
В петък ще е по-топло с няколко градуса и мъглите ще са ограничени.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Жегата продължава, но краткотрайни валежи ще освежат Западна България

В сряда, 26 юни, ще бъде предимно слънчево. Следобед над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи, гръмотевични бури и условия за градушки. В планинските райони..

публикувано на 25.06.24 в 19:40

Пожарите в страната са близо 200 на денонощие

От началото на месеца произшествията с пожари са почти по 200 на денонощие. По думите на главен комисар Александър Джартов, директор на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", тенденцията на увеличаване на инцидентите..

публикувано на 25.06.24 в 16:22
Андрей Янкулов

Нито една присъда по 57 ключови разследвания за корупция по високите етажи на властта през м.г.

2023-та е поредната година, в която корупцията по високите етажи на властта остава скрита, тъй като водените наказателни производства не отразяват същинското състояние на корумпираност на публичния сектор, гласи един от изводите в Годишния..

публикувано на 25.06.24 в 13:41